Share

Despre noi

Despre noi

Salutare! Ma numesc Iulian si reprezint acest proiect. Pasiunea pentru fotografie a inceput odata cu rolul de fotograf al familiei, rol pe care l-am dobandit din oficiu, fara prea multe pregatiri. Usor, usor, mi-am dat seama ca trebuie sa dezvolt acest rol facand progrese si interactionand cu diverse persoane din domeniu. Am inceput aceasta frumoasa aventura cu fotografia de botez, unul dintre evenimentele mele favorite, deoarece imi place sa ofer cartea emotiilor uneia dintre cele mai importante zile ale familiei tale si sa creionez pentru tine o amintire permanenta a crestinarii copilului tau.

Ulterior, fiind prezent la diverse evenimente, am observat ca cea mai autentica si de pret amintire este fotografia printata pe hartie foto, care odata cu trecerea anilor,  starneste atat de multe emotii sincere si frumoase. De aceea am hotarat ca trebuie sa incept si al doilea proiect, cel cu Photic Booths.

In prezent, alaturi de cateva persoane dragi mie, ne ocupam cu pasiune de aceste doua proiecte minunate. Formam o echipa care are in comun dorinta de a vedea oameni fericiti si a le oferi amintiri nepretuite.